Aankoper bouw - wegenbouw

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Dit doe je door planmatig te werken in functie van de werfplanning. Daarnaast maak je een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers. je bewaakt ook de aankoopbudgetten van verschillende werven. Hiervan geef je de terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces. Jijzelf rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst.

Functie eisen

Je bent iemand die in staat is zelfstandig zijn taken te beheren over meerdere werven heen. Je beschikt over een degelijke werkervaring in de bouwsector of genoot een hogere opleiding bouwkunde.

Basiskennis: Frans, Engels en Duits is een pluspunt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf combineert het vakmanschap en de kennis van vier, gebundeld tot één unieke efficiëntie. Want zo werkt de interactieve groepsdynamiek tussen de verschillende divisies: Bouw, Infra, Woonprojecten en Burgerlijke Bouwkunde. En dat maakt hun uitzonderlijke sterkte, kwaliteit en service.

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden