Service engineer akoestiek

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Service Engineer Environment & Safety ben je werkzaam op ons kantoor in Etten-Leur. Je bent verantwoordelijk voor het de uitvoer van RvA kalibraties, het beheer van kalibratie-voorschriften, de beoordeling en rapportage van kalibratieresultaten, ondersteuning aan de verkoopafdeling, het periodiek onderhoud van apparatuur en het oplossen van storingen.

Functie eisen

Je hebt minimaal een afgeronde post-secundaire technische opleiding, maar bij voorkeur een Bachelor (elektronica,elektrotechniek of natuurkunde). Je hebt affiniteit en gedegen kennis van LabView. Ervaring met het programmeren van Android systemen wordt als een pré gezien. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent nauwkeurig en analytisch sterk, integer en werkt graag in een gedreven en innovatieve omgeving. Bovendien ben je bereid je te verdiepen in alle aspecten van akoestiek.

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiend en dynamisch bedrijf, marktleider in zijn vakgebied. Er heerst een no-nonsense cultuur. Een proactieve en initiatiefrijke houding worden gewaardeerd. Aan jou om jezelf te bewijzen. Hiervoor kan je rekenen op een marktconform salaris met mooie extra legale voorwaarden en de nodige flexibiliteit.

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden