Technisch trainer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als gerenommeerd en hoogtechnologisch bedrijf is er een eigen opleidingscentrum om zowel de ervaren als nieuwe medewerkers te voorzien voor een gedegen opleiding op maat. Je beschikt over de vrijheid om jouw trainingen zelf vorm te geven en op te stellen naar jouw eigen voorkeuren overeenkomstig aan de opleidingsnood. Het didactische cursusmateriaal krijg je ter beschikking.

Jouw expertisegebied ligt op automatisering en industriële elektriciteit (PLC sturingen, frequentieregelaars en drives, CE machinerichtlijnen, elektro-pneumatica, veiligheid, technisch tekenen en een basis mechanica en hydraulica).

Naast het theoretische aspect verzorg je ook proefinstallaties en teststanden die het praktische gedeelte accentueren.

Functie eisen

Om zowel theoretische als praktische aspecten goed over te brengen verwachten we een hoger technisch diploma gecombineerd met een ervaring van minimum 1,5 jaar.

Je bent bereid om jezelf voortdurend bij te scholen om zelf up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën.

Omdat je de vrijheid krijgt om jouw trainingen zelf vorm te geven ben je creatief, analytisch en ondernemend!

Over het bedrijf

Als hoogtechnologisch bedrijf gevestigd te Oost- en West-Vlaanderen en marktleider in zijn niche zijn ze met hun multi-inzetbaar en hoogtechnologisch product hét aanspreekpunt voor zowel industrieel als particulier gebruik!

Naast een innovatieve, dynamische en collegiale omgeving kom je terecht bij een bedrijf die rekening houdt met zowel jouw persoonlijke als met jouw professionele ambities. Er worden geregeld opleidingen op maat geboden en zowel verticaal als horizontaal doorgroeien is steeds mogelijk.


Als technisch trainer moet je hard werken maar kan je tevens een goede work-life balance behouden. Hierbij is een groot deel werken van thuis uit mogelijk, heb je glijdende uren en zijn jouw vakantiedagen flexibel op te nemen. Deze fantastische functie wordt aangevuld met een aantrekkelijk loon op maat van jouw ervaring en extralegale voordelen (wagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand).


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden