Product specialist Malvern

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je maakt deel uit van het team Industry & Research, actief in innovatieve systemen voor de analyse van vaste stoffen en vloeistoffen. Toepassingen worden vooral gebruikt in laboratoria van farmaceutische en industriële aard, universiteiten, of andere plaatsen waar materialen op hun samenstelling getest worden. Na een opleidingsperiode (in- en extern) word je als product specialist verantwoordelijk voor de ondersteuning van het salesteam en klanten betreffende Malvern apparatuur. Je zal trainingen geven en applicaties opzetten voor klanten. Dit kan op locatie en in het applicatie laboratorium in Etten-Leur. Ook geef je demonstraties aan potentiële klanten. Je kunt van huis uit werken en bent actief in de Benelux, voornamelijk in België.

Functie eisen

Voor deze functie kijken wij uit naar een loopbaanstarter of iemand met enkele jaren ervaring. Een gedreven persoon met minimaal een Bachelor/HBO werk- en denk niveau en een opleiding waar je kennis hebt opgedaan rond Analytische Chemie, Biochemie, e.d. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en goede kennis van Nederlands, Engels en Frans. Je hebt enige affiniteit met de laboratorium-wereld, maar niet noodzakelijk ervaring. Je werkt goed zelfstandig door jezelf strak te organiseren en je getuigt van zelfdiscipline. Je hebt een sympathieke en gedreven persoonlijkheid die steeds kwaliteit en klantentevredenheid nastreeft.

Over het bedrijf

Dit bedrijf biedt een zeer uitdagende functie met een gedegen interne opleiding in het vakdomein. Je krijgt de vrijheid jezelf te bewijzen in deze boeiende en groeiende markt. Naast een marktconform salaris kan je rekenen op prima secundaire voorwaarden waaronder een gsm, laptop, auto en verzekeringspakket.

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden