Assistent Studiedirecteur

  • regio Vlaams-Brabant
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

De Assistent Studiedirecteur is verantwoordelijk voor de voortgangscontrole van de projecten waar je aan meewerkt. Je zorgt verder voor de correcte overname uit de aangeleverde documentatie en datapakketten. Je schrijft en reviseert met andere woorden de rapporten die nodig zijn voor de kwalificatie van kunststof materialen die gebruikt worden in medische toepassingen.

In jouw rol als Assistent Studiedirecteur onderhoud je met plezier contacten met de collega´s van het laboratorium en het kwaliteitsdepartement. Op die manier zorg je ervoor dat de nodige informatie tijdig beschikbaar en toegeleverd wordt. Verder is het erg belangrijk dat je als Assistent Studiedirecteur zonder enige problemen steeds het overzicht behoudt. Dit door jouw organisatorische en stressbestendige skills.

Functie eisen

Papierwerk schrikt je niet af, want jij kan steeds het overzicht behouden. Je herkent jezelf verder ook in de volgende vereisten:

  • Minimum bachelor diploma in de chemie, biochemie, biomedische wetenschappen of farmaceutische wetenschappen
  • Taalvaardigheden: Nederlands en Engels. Zowel schriftelijk, als mondeling.
  • Ervaring met technieken chromatografische technieken en massa spectrometrie

Over het bedrijf

Onze klant, regio Leuven, is gespecialiseerd in onderzoek voor de medische, farmaceutische en biotechnische industrie en is op zoek naar gemotiveerde professionals met een eerste ervaring in de analytische chemie en/of instrumentele analyses. Als analist sample prep kom je terecht in een jong team waar begeleiding en opleiding centraal staat. Zij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke, extralegale voordelen. Daarnaast bieden ze je ook flexibele werkuren aan.

 Als creatieve en ambitieuze ondernemer pas jij alvast perfect in deze bedrijfscultuur.

Julie Lambrechts

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden