Young Potential elektromechanica

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Heb jij de ambitie om projectleider of sales engineer te worden? Start dan nu in het young potential elektromechanica programma!

Als young potential leer je de kneepjes van het vak kennen. Je bent gedreven om door te groeien naar de functie van projectleider. Je wordt intern opgeleid, waarbij je binnen het bedrijf verschillende richtingen uit kan. Je start als tekenaar onder begeleiding van de projectleider. De projecten dat je mag uittekenen en ontwerpen, worden steeds complexer. Je werkt de totaaloplossing praktisch uit en krijgt hierbij feedback van de projectleider en productie. Na jouw opleidingsprogramma te hebben doorlopen, word je binnen het young potential programma projectleider. Als projectleider behandel je de projecten van A tot Z. Je krijgt hierbij opnieuw de nodige begeleiding. Na 1 à 2 jaar is het mogelijk om door te groeien naar sales engineer, als daar jouw ambities liggen. 

Functie eisen

·         Hoger technisch diploma elektromechanica

·         Maximum 2 jaar ervaring

Over het bedrijf

Wie ben jij? Een ambitieuze schoolverlater of maximum 2 jaar ervaring met een hoger technisch diploma elektromechanica op zak. Jij hebt de ambitie om door te groeien naar projectleider of sales engineer. Je krijgt daarbij een opleidingsprogramma op maat. De variatie van machines en de totaaloplossingen op maat van de klant, zorgen voor veel afwisseling en uitdaging!

Je start met een vast contract van onbepaalde duur bij een familiebedrijf. Er is een directe, open en eerlijke communicatiestijl aanwezig binnen het bedrijf. Zo kan er kwalitatiever en efficiënter worden gewerkt, waar zij ook voor streven! Het bedrijf is actief in de machinebouw. Ze ontwerpen en produceren totaaloplossingen op maat van de klant. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden