Projectleider Elektrotechnieken

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Projectleider Elektrotechniek ben verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van alle projectgebonden activiteiten: engineering, logistiek, termijnen, financieel resultaat en tot slot het respecteren van procedures en regels van veiligheid en kwaliteit.
Je zal de realisatie van de werken begeleiden, doet de technische detailopvolging en zal de offertes van verschillende projecten op jou nemen samen met de calculatie. Contracten en onderhandelingen behoren tot de taken van de Projectleider Elektrotechniek, daarnaast volg je de meerwerken op en houd je contact met leveranciers en onderaannemers.

Functie eisen

Je bent industrieel ingenieur met rond de vijf jaar relevante ervaring in elektriciteit.
Je bent een leider en hebt goede communicatieve skills, daarnaast ben je resultaatgericht en analytisch ingesteld om op een praktische manier de problemen te omzeilen en op te lossen.
Je bent een initiatiefnemer die kennis heeft van planning, kwaliteit en veiligheid, uitgaven en inkomsten, je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans of het Engels.

Over het bedrijf

Een dynamische en innovatieve KMO volop aan het groeien in de elektrotechniek, voornamelijk in de industriële elektriciteit gespecialiseerd o.a voor elektriciteitsnetten, kasten, datanetten etc.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden