Werkvoorbereider tertiaire installaties

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Pas nu jouw elektrische of automatisatie achtergrond toe op projecten in de bouw! Werk daarbij klantgericht, organisatorisch en werk het hele project van A tot Z uit!

Je bent gebeten door tertiaire en/of industriële installaties. Je gaat daarbij de volledige voorbereiding van het project behandelen. Dit houdt de voorstudie van de projecten in en het nakijken van lastenboeken. Je bent daarbij het aanspreekpunt van de leveranciers. De aankoop van goederen en uitrusting ga je samen met de projectleider bespreken. Na overleg ga je deze ook bestellen. Je zorgt voor een tijdige levering en ophaal hiervan. Door de volledige voorbereiding op jou te nemen, leer je het proces van de projecten volledig kennen. Je leert waar de prioriteiten liggen en wat er allemaal bij komt kijken. Je werk voornamelijk vanuit het hoofdkantoor, maar indien nodig ga je ook bij de klanten ter plaatse.  

Functie eisen

  • Hoger technisch diploma elektriciteit / elektrotechniek / automatisering / energietechnologie / elektromechanica (klimatisering)
  • Organisatorisch, klantcontact en oplossingsgericht zijn jou op het lijf geschreven!

Over het bedrijf

Onze klant is actief in HVAC en koeltechnieken. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een team dat ervoor gaat. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode. Mogelijkheden om door te groeien naar werfleider, projectleider of project manager is zeker mogelijk! Dit combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden