Quality engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Gaan voor kwaliteit in een hoogtechnologische omgeving!

In de staalnijverheid ben jij verantwoordelijk voor de controle en opmeting van afgewerkte producten. Je start met de controle van toegeleverde stukken. Bij goedkeuring worden deze in de productie verwerkt. Je gaat steekproeven nemen in de productiehal om eventuele fouten en misvormingen tijdig te gaan bepalen. Bij detectie van fouten op de werkvloer ga jij met de productie gaan overleggen en actie ondernemen. Je gaat de werkprocedures finetunen en optimaliseren, zodat de beste kwaliteit behaald wordt.

Hiervoor is het belangrijk dat je jouw vaststellingen kan doorgeven aan de productie. Je werkt met hun nauw samen en communicatie is erg belangrijk. Je leert de verschillende specificaties van een wijd gamma kennen. Je staat er dan ook voor open om dit te leren. Je gaat daarbij ook nauwkeurig te werk. De verschillende controleprocedures ga jij uitwerken, aanpassen en opvolgen. Creatief hierover nadenken wordt aangemoedigd! 

Functie eisen

·         Bachelor mechanica of elektriciteit

·         Junior profiel: je studeert dit jaar af of je hebt al een eerste ervaring achter de rug

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen regio Brugge, is actief in de metaalnijverheid. Het bedrijf is reeds 60 jaar een familiebedrijf. Er heerst een vlakke structuur. Ze behandelen een wijd gamma van metaalbewerkingstechnieken, van basis- tot geavanceerde technieken. Hun voornaamste focus ligt op montagesystemen en machineonderdelen. Ze hebben hun eigen interne engineering afdeling. Je werkt in een dynamische omgeving, waarbij de familiale sfeer voor een sterk aangename werkervaring zorgt! Het is ook mogelijk om binnen het bedrijf door te groeien naar de functie van junior projectleider.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden