Project Engineer

  • regio Brussel
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

De Project Engineer is verantwoordelijk voor de uitwerking en/of oplevering van de verschillende onderdelen van een project, waaronder planning, implementatie, testing & validatie en nazorg & overdracht. Vanuit zijn/haar focusgebied neemt de projectingenieur deel aan de engineeringprojecten die als doel hebben de productie-installaties te optimaliseren.

De projectingenieur legt de doelen van het project vast en zet deze om naar een projectplanning. Hij/zij houdt hierin natuurlijk ook rekening met het vooropgestelde budget. Verder zorgt de projectingenieur ervoor dat de implementatie van de nieuwe installaties perfect verloopt en dat alle projectmedewerkers hun taken kennen. Je draagt als projectingenieur ook je kennis over aan de maintenance- en productieafdeling, opdat zij hiermee verder kunnen.

Ten slotte zorgt de projectingenieur dat de nodige softwaresystemen betreffende veiligheid en fabricage op punt staan en dat de volledige administratie rond het project afgerond is. Hij/zij beheert daarnaast de kwaliteit van alle onderdelen van het project.

Jij legt als projectingenieur met andere woorden de eerste bouwstenen voor de implementatie van nieuwe installaties.


Functie eisen

Jij bent er als de kippen bij om een project in goede banen te leiden en benut hier je organisatorische skills graag ten volle. Je herkent jezelf verder ook in de volgende vereisten:

  • Diploma Industrieel Ingenieur: Mechanica, Elektronica, Automatisatie of chemische procestechnieken
  • Minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Ervaring binnen de farmacie of een andere kwaliteit gestuurde sector
  • Vertrouwd met GMP-richtlijnen en SOP's
  • Vlot in het Nederlands en Frans, alsook kennis van het Engels

Over het bedrijf

Bij onze klant, gelegen in de regio Brussel, kom je terecht in internationale hoogtechnologische omgeving. Het bedrijf biedt zijn werknemers lange termijn perspectieven en investeert in on-the-job trainingen om het niveau steeds hoger te tillen. Aangezien onze klant zich specialiseert in een bepaald domein van de life sciences en ervoor wil zorgen dat de levenskwaliteit wereldwijd verbetert, zijn ze op zoek naar dynamische collega's die het verschil willen maken.

Verder biedt het bedrijf een competitief loon,  groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijd- en ecocheques. Ten slotte zorgen ze voor een aantrekkelijke verlofregeling met extra vakantiedagen.

Julie Lambrechts

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden