Field service engineer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Na een gedegen opleiding ga je naar de energie- en elektriciteitsprojecten toe en ga jij deze realiseren en onderhouden! Je bent dé specialist in het oplossen van problemen en fungeert hierdoor als aanspreekpunt voor de klant!

Naast het installeren & indienststellen ga je ook adviseren & opleiden. Je geeft de klant uitleg en adviezen over het gebruik, het onderhoud en het uitgebreide aanbod aan producten en oplossingen.

Door jouw belangrijke praktische ervaring bij de uitwerking van projecten ondersteun je de R&D- en engineering afdeling ter verbetering van de technische projecten en oplossingen die ze aanbieden. 

Functie eisen

Naast het hoger technisch diploma dat je op zak hebt werk je graag on-site bij de klanten. Je bent probleemoplossend en praktisch sterk met een stevige dosis technisch inzicht!

Omdat de projecten internationaal gesitueerd zijn ben je bereid te werken in het buitenland. De hoeveelheid hiervoor is bespreekbaar.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een bedrijf die letterlijk én figuurlijk vol energie zit! Deze innovatieve & internationale speler specialiseert zich in energieopslag, oplaadpunten, transformatorstations voor elektrische auto’s en producten voor het verdelen van hernieuwbare energie. Daarnaast specialiseren ze zich in het transformeren en verdelen van midden- en hoogspanning.

Naast een leuke job met veel variatie, vrijheid en verantwoordelijk kom je terecht in een ondersteunende en collegiale omgeving waarbij teamwerk hoog in het vaandel wordt gedragen! Je ontvangt gedegen opleidingen, een aantrekkelijk salaris en heel wat extralegale voordelen met 37 vakantiedagen! 

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden