Technisch trainer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als technisch trainer sta je in eerste instantie in voor het opleiden van schoolverlaters en ervaren technici. Hierbij krijg je de vrijheid om jouw eigen trainingen in te vullen en vorm te geven waarbij je het nodige didactische materiaal ter beschikking krijgt.

Niet enkel theorie staat op de planning! Je ontwikkelt ook proefinstallaties en teststanden die de nadruk op het praktische accentueren.

Door het hoogtechnologische omgeving waarin je terecht komt is het belangrijk dat je zelf natuurlijk ook up to date blijft van de beste technieken waardoor jijzelf ook regelmatig wordt bijgeschoold.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma (elektromechanica, elektrotechnieken, automatisering,…).

Jouw focus zal liggen op industriële elektriciteit en automatisering. Daardoor is een goede kennis van PLC-sturingen (Siemens S7), frequentieregelaars, CE richtlijnen, elektro-pneumatica, technisch tekenen en veiligheid belangrijk!

Omdat je naast de technische ondersteuning ook praktische tips zal meegeven kan je minimum 2 jaar ervaring voorleggen.

Over het bedrijf

Onze klant, internationaal actief en gevestigd te Oost- en West-Vlaanderen is marktleider in zijn niche. Met hun multi-inzetbaar en hoogtechnologisch product zijn ze hét aanspreekpunt voor zowel industrieel als particulier gebruik! Naast een innovatieve, dynamische en collegiale omgeving kom je terecht bij een bedrijf die rekening houdt met zowel jouw persoonlijke als met jouw professionele ambities. Er worden geregeld opleidingen op maat geboden en zowel verticaal als horizontaal doorgroeien is steeds mogelijk.


Je behoud een goede work-life balance en je hebt recht op glijdende uren, daarnaast kan je jouw vakantiedagen flexibel inplannen. Deze fantastische functie wordt aangevuld met een aantrekkelijk loon op maat van jouw ervaring en extralegale voordelen.

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden