Safety Engineer

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je onderzoekt als Safety Engineer de incidenten en voert veiligheidsrondgangen uit. Je gaat het HSE beleid implementeren en volgt de correcte uitvoering van procedures en instructies op. Als Safety Engineer heb je een ondersteunende rol bij het opmaken van nieuwe HSE plannen, het organiseren van toolbox meetings en de opvolging op de werven van deze zaken. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de persoonlijke beschermingsmiddelen en kledij van de werknemers en voert de keuringen van gereedschappen uit, zowel intern als extern.

Functie eisen

Je hebt een minimum preventieadviseur niveau 3 diploma maar liefst een niveau 2. Jouw technische kennis is samen met je Nederlandse vaardigheid en communicatieve vaardigheden dik in orde. Je hebt zin in een functie waar je gevoel voor verantwoordelijk samen met je veiligheidsbewustzijn ingezet kan worden in een administratieve functie waar techniek centraal staat.

Over het bedrijf

Specialist en grote speler op de markt in onder meer industriële elektriciteit met honderden medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in België.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden