Service Engineer Automation

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je staat in voor het elektromechanische onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij de industriële klanten, niet enkel als er problemen zijn maar ook om deze te voorkomen.

Je vertrekt van thuis uit naar de klant en biedt hen de beste oplossingen aan, voor de klanten ben je het goedlachse aanspreekpunt bij technische vraagstukken.

Als service engineer blus je niet enkel technische brandjes, je staat ook in voor de implementatie van nieuwe machineparken bij de klanten, en helpt hen dan ook om er direct mee aan de slag te kunnen.

Functie eisen

Je beschikt liefst over een hogere technische opleiding of de nodige hoogtechnische ervaring.

Je hebt een degelijke kennis van mechanica, hydraulica, pneumatiek, elektriciteit en specifiek autimatisatie, PLC en SCADA zijn je goed bekend.

Je bent flexibel gezien je om de 5 waken wachtdienst hebt en draagt een sterk gevoel voor veiligheid en klantvriendelijkheid.

Over het bedrijf

Onze klant in het Brusselse is een kanjer als het aankomt op innoverende zaken in de utilities, industrie transport en infrastructuur. Samen met hun eigen klanten bekijken ze hoe ze zelf de toekomst kunnen schrijven in de komende digitale (r)evolutie!

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden