Assistent project manager

  • regio Brussel
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Project Sourcing
  • vestiging Brussel

Over de functie

Als assistent project manager zal elke dag er anders uitzien. Jouw taken situeren zich vooral rond de optimale uitvoering en opvolging van alle bestellingen binnen de afdeling industriële elektriciteit.

Je onderhoudt goede relaties met zowel de interne als de externe klanten. Regelmatig betrap je jezelf op een commerciële mindset: omzet, marges en winstgevendheid beschermen geven jou een kick. 

Jouw klanten, en vooral jij, vinden een goede en duidelijke communicatie zeer belangrijk. Deze communicatie zal gebeuren per telefoon, per mail maar ook face to face. Om de klant persoonlijk te kunnen spreken, zal je dus incidenteel naar het buitenland reizen.


Functie eisen

Geen witte raaf maar een enthousiaste Bachelor of Master in een technische richting, met een eerste werkervaring of een relevante stage in een elektrische omgeving.

Jouw vrienden/klasgenoten/kennissen omschrijven jou als communicatief, commercieel en een waar organisatietalent.

Je stelt je flexibel op naar buitenlandse trips.


Over het bedrijf

Passie voor techniek én plezier in werk. Dat is wat Whoohoo® onderscheidt van anderen. Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de techniek.

Naast passie en enthousiasme zorgen we ook voor een salarispakket waar je helemaal Whoohoo van wordt. Met een contract van onbepaalde duur én een team binnen een dynamisch bedrijf dat als duidelijk doel heeft de topspeler op de markt in België te worden, kan jouw carrière niet meer stuk.

Kim De Wit

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden