Automation engineer - 50% Europa

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Kent Siemens S7 of Tia Portal voor jou geen geheimen? Wil jij bovendien deel uitmaken van een familiebedrijf die je in staat stelt om 50% van je tijd in Europa te werken?

Als automation engineer draag je de verantwoordelijkheid voor de automatisatie en de opstart van opslag-, transport- en doseersystemen. Gemiddeld breng je 55% van je tijd binnen door en 45% van je tijd bij de klant.
De voorbereiding van je project (configureren, programmeren, testen van je software,…) zal je intern doen. Vervolgens laad je het programma op bij de klant, voer je kalibraties uit en doe je de fine-tuning.
Ook het geven van training aan de gebruiken behoort tot je takenpakket.
Het voorstellen en doorvoeren van efficiëntieverbeteringen is steeds een welgekomen inbreng.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma met kennis van automatisatie. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in PLC-programmatie of visualisatiesystemen.

*** De klant heeft openstaande functies voor zowel juniors als seniors. ***

Over het bedrijf

Onze klant, actief in Oost-Vlaanderen is een familiebedrijf die reeds 50 jaar bestaat en een vlakke en collegiale structuur kent. Ze ontwerpen en bouwen volautomatische opslag-, transport- en doseersystemen. Ondanks de omvang van het bedrijf is het een grote internationale speler en zijn ze marktleider in hun product. Om de groei van hun bedrijf te ondersteunen zijn ze op zoek naar een automation engineer. AANBOD Onze klant biedt jou een ongelofelijk gevarieerde, uitdagende en leuke functie in een toonaangevend bedrijf. Je komt terecht in een professionele omgeving en werkt samen met alleen maar enthousiaste collega’s. Er heerst een vlakke en collegiale structuur en er worden regelmatig activiteiten gepland om de groepssfeer kracht bij te zetten. De klant is vlot bereikbaar en je krijgt de mogelijkheid om met jouw expertise mee te werken aan de groei van het bedrijf dat actief is over heel Europa. Naast een grondige interne opleiding ontvang je een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen en een aangepast pakket.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden