Start-up engineer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

De Start-up engineer die wij zoeken zal de verantwoordelijkheid op zich nemen om systemen af te regelen, parameters te bepalen en besturingssoftware te installeren en configureren.
Verder zal je er voor zorgen dat de machine kan proefdraaien om vervolgens de nodige tests met de machine uit te voeren.
Als de machine naar behoren functioneert geef je een GO aan de productie en zal je bij de opstart van de projecten de verschillende service engineers ondersteunen bij de klant.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma met kennis van elektronica of mechanica.
Ervaring van machinesturingen en software zijn een plus.
Omdat je een veelzijdige functie zal uitoefenend zowel binnen- als buitenshuis vraagt de klant een professionele en communicatieve uitstraling en een praktisch denkvermogen.

Over het bedrijf

Voor onze klant, internationaal actief in de prototype-machinebouw (lasersnijmachines en plaatbewerkingsmachines) in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een start-up engineer om de groei van hun organisatie te ondersteunen. Onze klant biedt je een grondige interne opleiding aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket, sociale voordelen en groeimogelijkheden in een ondernemende en collegiale werksfeer. Tegenover deze fantastische functie staat een uitdagend en aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voordelen op maat van jouw ervaring en ambitie (gsm + abonnement, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ecocheques, maaltijdcheques, 13de maand,...) en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden