Energieconsulent

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als energieconsulent heb je een dubbele functie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de energieperformantie van klanten en geef je de nodige inzichten aan de hand van een conceptueel energieontwerp waarbij je samen met de klant op zoek gaat naar de juiste oplossing. Anderzijds help intern mee aan de uitbouw van het bedrijf door jouw waardevolle en kritische inbreng.

Functie eisen

Wie ben jij? Ingenieur elektromechanica / energietechnologie / klimatisering met enige ervaring in de sector. Je bent ondernemend, communicatief en initiatiefrijk.

Over het bedrijf

Organisatie: Onze klant, gelegen regio groot Gent en actief in de energie- en HVAC-sector is door de groei van hun organisatie op zoek naar een energieconsulent!

What’s in it for you? Een toffe, uitdagende functie (vast contract, onbepaalde duur) met tal van doorgroeimogelijkheden, opleidingskansen en ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een hecht, communicatief en collegiaal team waarbij de zaakvoerders nauw betrokken zijn.

Tegenover deze fantastische job staat een marktconform loon aangevuld met een wagen, tankkaart, gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, vakantiepremies, 13de maand, 12 ADV-dagen (flexibel op te nemen) en oog voor een goede work-life balance!

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden