Mechanical design engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Het bedrijf biedt een totaaloplossing aan. Daarbij wordt gestart van het ontwerp binnenhuis.

Als ontwerper sta jij in voor transportsystemen, machines en volledige lijnen. De projecten zijn dus veelzijdig. Je ontwerpt in samenspraak met de klant. Je klaart zijn noden uit en komt tot een realistische, doeltreffende en financieel interessante oplossing.

Je behandelt deze problemen niet alleen. Als ontwerper wordt jij bijgestaan door jouw collega’s: projectingenieurs, ontwerpers, productie en sales engineers. Bij een probleem buigt iedereen zich erover en kan er door brainstorming altijd tot de beste oplossingen gekomen worden.

De projectingenieurs starten als monteurs, zodat zij ook eerst de praktische ervaring volledig onder de knie hebben. Dit praktisch inzicht wordt ook verwacht van de ontwerpers. Je wordt nauw betrokken bij de productie en je kan ook rekenen op het reeds verworven praktisch inzicht van de medeontwerpers en projectingenieurs. 

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / industrieel ontwerp
  • Je kan jezelf vinden in de aanwezige sfeer en teamwerk
  • Je bent resultaatgericht en verliest jouw doelen niet uit het oog

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen regio Staden, is actief in de machinebouw. Het bedrijf biedt een totaaloplossing aan. Daarbij wordt gestart van het ontwerp binnenhuis. Ze bieden transportsystemen, machines en volledige lijnen aan. De aanwezige sfeer is dynamisch, leuk en persoonlijk! Teamwerk, communicatie over de afdelingen heen en allemaal hetzelfde doel nastreven, daarvoor staat onze klant! Dit wordt ook nagestreefd door regelmatig op teambuilding te gaan, samen iets gaan drinken de vrijdagavond en een grapje tussendoor. Dit wordt gecombineerd met een professioneel en persoonlijk opleidingsplan, met als doel dat jij de kneepjes van het vak leert kennen in de machinebouw! 


Contact

Sarah Vancampenhout

sarah.vancampenhout@be.whoohoo.com

0483/66 88 76

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden