Service Coordinator

  • regio Gent
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Project Sourcing
  • vestiging Brussel

Over de functie

Als Service coördinator word je na een opleidingsperiode verantwoordelijk voor het plaatsen, opstarten, onderhouden en herstellen van onze machines voor industriële toepassingen.

Jouw actieterrein is internationaal (tot 20%). Naast het feit dat je deze job hoofdzakelijk zelfstandig uitoefent, kom je regelmatig in contact met klanten en service partners en geef je geregeld een basisopleiding aan de gebruikers van de machines die je installeert.

Je adviseert klanten en gebruikers over het onderhoud van hun toestellen en geeft hen concrete commerciële oplossingen

Je staat in voor de planning, voorbereiding en de ondersteuning van de werkzaamheden van onze service techniekers. Daarnaast begeleid je klanten bij het gebruik van hun apparatuur en zorgt voor een optimale werking.

Desgewenst doet u troubleshooting en eventueel doet kleine software aanpassingen. Na afloop van een service opdracht sta je in voor de nodige administratieve afhandeling en je geeft terugkoppeling aan onze R&D i.v.m. mogelijke productverbeteringen. 

Functie eisen

Je hebt een master of bachelor diploma in een technische richting (elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring. Dank zij onze intense begeleiding komen ook job starters in aanmerking. Indien je kan terugblikken op ervaring in service activiteiten dan is dit ontegensprekelijk een pluspunt. Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en werkt georganiseerd en nauwkeurig. Je kan analytisch denken en houdt van oplossingen bedenken voor mogelijke problemen. Je kan vlot omgaan met mensen in een commercieel gedreven organisatie. Daarnaast ben je leergierig, flexibel en stressbestendig en tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels. 

Over het bedrijf

Whoohoo® is een internationaal Projectsourcing bureau voor technische professionals. Wij bieden tijdelijke en lange termijn oplossingen voor technische uitdagingen. Onze professionals zijn breed inzetbaar in de vakgebieden engineering, process, construct en life science. Professionals bij Whoohoo® hebben passie voor de technische sector. Ze nemen plezier in het werk én wat zij doen heel serieus. Onze expertise gecombineerd met deze Whoohoo® mentaliteit zorgt ervoor dat we altijd het snelst tot de beste oplossing komen.

Een aanbod dat je volledig Whoohoo® maakt!

Bij Whoohoo® nemen we plezier in werk erg serieus. Daarom bieden wij jou:

• Een vaste job met vele uitdagingen;

• een nieuwe stap in jouw carrière die even plezierig als lonend is;

• werkgevercondities die je Whoohoo® laten gaan;

• een professionele werkomgeving die je zowel voldoening als uitdaging biedt;

• de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching, training en een unieke ervaring

• een goed basispakket met wagen/tankkaart/gsm is standaard, maar een beloning waar the sky the limit is daar zorg je zelf voor;

• een team binnen een dynamisch bedrijf dat als duidelijk doel heeft de topspeler op de markt in België te worden!

Gwendoline de Groote

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden