Projectleider met relevante ervaring

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

In de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de gemaakte contracten. Hieronder valt de bewaking van de budgetten, doelstellingen, kosten en planning. Leiding geven aan de werfleiders en assistent projectleiders is ook een deel van jouw takenpakket.
In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de technische uitvoering en coördineer je alles met alle belanghebbenden. Kortom heb je de leiding van bouwprojecten. Dit gebeurt zowel qua uitvoering als budget. Je handelt op procesniveau met alle nodige efficiëntie. Je rapporteert hiërarchisch naar de operationeel verantwoordelijke in het management team, in dit geval de vestigingsdirecteur van Antwerpen.

Functie eisen

-Je bent afgestudeerd als Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde -Je kan terugblikken op enkele jaren ervaring (5 á 10 jaar) als projectleider algemene bouw (vooral in de uitvoering van (middel)grote projecten). -Basiskennis van het Frans en Engels is zeker een troef! -Ervaring in het begeleiden van projecten -Je bent dynamisch, flexibel en beschikt over een zeer goede technisch inzicht -Aangezien een groot deel van jouw job bestaat uit het aansturen van medewerkers, zijn jouw leidinggevende capaciteiten en organisatorische vaardigheden jouw grootste troeven.

Over het bedrijf

Als algemeen aannemer beheerst het bedrijf ieder type bouwproject, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële, commerciële of kantoorgebouwen over industriële complexen tot kunstwerken voor infrastructuurprojecten. Ze bieden daarbij alle diensten aan: van ruwbouw tot een kant-en-klaar gebouw. De focus van deze firma is vooral bouwteamsamenwerking en kwaliteit.

Siebe Vandenbulcke

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden