Account Manager Process Automation

  • regio Brussel
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Brussel

Over de functie

Je bouwt de bestaande klantenrelaties verder uit, en daarnaast ga je actief de markt op om nieuwe prospecten in bepaalde doelmarkten in kaart te brengen en genereer je dus nieuwe business. Je weet als geen andere commerciële opportuniteiten te detecteren en van prospecten trouwe klanten te maken. Je maakt deuren open en je weet ze open te houden.

Je bent een belangrijke gesprekspartner op niveau voor je klanten of prospecten. Omdat je op de hoogte bent van de nieuwste technologieën en markttendensen, adviseer je onze klanten of prospecten over specifieke vraagstukken om zo samen tot een gepaste oplossing te komen. 

Je vormt letterlijk de brug tussen je klanten en onze organisatie. Je kunt hierbij steeds rekenen op de technische kennis van onze productspecialisten.


Klantgerichtheid is voor jou van het grootste belang. Je bent fier op je prima relaties met je klanten, en tracht continu op de hoogte te blijven van de behoeften van je klanten, maar ook van eventuele uitdagingen die je dan vastpakt en oplost. Je weet wat er leeft bij de klant en je kent zijn dossier.


Naast je relationele verantwoordelijkheden, draag je zorg voor een degelijk intern accountmanagement: je volgt je dossiers van nabij op, maakt offertes, doet prijsberekeningen en maakt contracten op. 


Uiteraard hou je hierbij de vooropgestelde verkoopcijfers nauw in de gaten.

Functie eisen

Je hebt een opleiding in meet- en regeltechniek of procesautomatisering of bent gelijkwaardig door je ervaring. Je bent dynamisch, zelfstandig ingesteld en marktgedreven. Ervaring in een B2B-omgeving bij voorkeur in de process automation (chemie/staal/afvalverwerking/energie) is een pluspunt. Je voelt je goed in een team en je zoekt een uitdagende verantwoordelijkheid. Bij voorkeur woon je centraal in je regio (Antwerpen/Limburg). Je bent tweetalig Nederlands/Frans en ook het Engels (de company language) is je niet vreemd.

Over het bedrijf

We bieden je een aantrekkelijke gevarieerde functie aan, die je toelaat om je op een zelfstandige manier te ontplooien in een dynamisch bedrijf met sterke principes van eerlijkheid, loyaliteit en inzet. Deze inzet wordt beloond met een competitief aantrekkelijk salaris en bonusstructuur en een ruim pakket extralegale voordelen (o.a. bedrijfswagen, laptop, smartphone & verzekering voor hospitalisatie, ambulante kosten en pensioensparen). Daarnaast kan je rekenen op een zeer degelijke uitgebreide basisopleiding en regelmatige (technische) trainingen, internationale contacten binnen ons bedrijf en een professionele structuur.

Maxime Vantournhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden