Junior Projectleider metaal

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Wat houdt de functie van junior projectleider juist in? Jij gaat de ondersteunende factor zijn naar de project manager. Daarbij ben je sterk betrokken bij de productie. Dit houdt zowel de dagelijkse opvolging en optimalisatie van de productieafdeling in, als de voorbereiding van de interne productie.

Voor de voorbereiding van de interne productie heb je als junior projectleider veel contact met klanten en leveranciers. Het klantencontact kan nieuwe bestellingen inhouden en klachtenbehandeling inhouden. Voor de opname van de klantenbestellingen behoud jij ook nauw contact met de project manager.

Je ondersteunt de project manager door onder andere de planning en coördinatie van de productieafdeling op te maken. De productieafdeling houdt CNC-machines in, waarbij er gedraaid, gefreesd, geplooid, gelast, gepolijst en geponst wordt. Je gaat de efficiëntie na en zoekt voor eventuele optimalisaties en verbeteringen.

Kortom, een functie waarbij je het reilen en zeilen leert kennen van een productieafdeling, de nodige verantwoordelijkheid krijgt en jouw technische kennis dagdagelijks wordt toegepast. 

Functie eisen

·         Je hebt een bachelor elektromechanica

·         Een eerste ervaring is een pluspunt, maar schoolverlaters zijn ook welkom

·         Je bent flexibel

·         Je houdt van afwisseling

·         Je durft assertief te zijn

·         Zelfstandig werken met een proactieve ingesteldheid

·         Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Het bedrijf gelegen in West-Vlaanderen regio Brugge is een bedrijf actief in metaalbewerking. Het bedrijf is een internationale speler met een familiale sfeer en weinig verloop. Zelfstandigheid en zelfzekerheid sporen ze aan. Hierbij geven ze wel steeds een volwaardige opleiding. Bij de start van jouw functie krijg je één specifieke klant toegewezen, waarbij je goed begeleid wordt. Dan ga je steeds meer klanten toegewezen krijgen die je te woord staat en ondersteund. Ook in de productie wordt je in de eerste plaats ondersteund door de productiemanager die het reilen en zeilen van het bedrijf uitlegt. Dan krijg jij ook steeds meer verantwoordelijkheid en wordt jij de ondersteunende factor van de productiemanager.

Daarbij krijg je een vast en voltijds contract van onbepaalde duur aangeboden met een aantrekkelijk verloningspakket.

Bij interesse in de vacature, aarzel niet om mij, Sarah Vancampenhout, te contacteren via sarah.vancampenhout@be.whoohoo.com

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden