CSA Engineer met kennis van SCIA

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je zal als CSA Engineer de structuren berekenen, voornamelijk voor de petrochemische industrie, maar recentelijk ook uitbreiding naar andere industriële sectoren.

Grotere projecten zoals bijvoorbeeld industriële hallen met kantoorruimtes, opslagterreinen met de bijhorende infrastructuur en installaties; maar ook kleinere projecten (in het kader van raamcontracten) ter ondersteuning van de andere disciplines waarbij bijvoorbeeld kleinere funderingen of platforms in bestaande installaties moeten uitgevoerd of aangepast worden.

Het uitzoeken van mogelijke oplossingen in samenwerking met de collega’s van de andere disciplines (piping, E&I, process, mechanical) hoort ook bij jouw takenpakket als CSA Engineer

Je gaat overleggen met de klanten, architecten en andere disciplines, ook zal je ter plaatse gaan om op te meten, zo kan je het beste de designers aansturen en zelf mee plannen uitwerken als het nodig is.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor of master en hebt reeds de nodige ervaring opgedaan in SCIA, daarnaast kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels en ben je bereid om jezelf voor een uitdaging te zetten.

Over het bedrijf

Onze klant is een Amerikaans ingenieursbureau met reeds 10 jaar ervaring in de petrochemie, grote klanten zoals BASF, Exxon, Covestro horen tot hun portefeuille.

Adriana Henriquez

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden