Assistent projectingenieur

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als assistent projectleider heb je een dubbele functie. Enerzijds werkt je actief mee aan het 3D-ontwerp van machines. Op basis van deze tekeningen ben je in staat om de nodige materialen te bestellen, de stock te beheren en je collega’s op de hoogte te stellen van de uit te voeren taken.

Anderzijds ben je als assistent projectleider het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. In jouw functie zal je de verschillende mogelijkheden met hun bespreken.

Daarnaast ben je als assistent projectleider ook verantwoordelijk voor de opvolging op de werf samen met de projectleider. Je krijgt als assistent projectleider de nodige opleiding binnen het bedrijf en ook de kans om door te groeien, indien gewenst, naar de functie van projectleider.

Functie eisen

Je hebt een bachelor- of masterdiploma behaald in elektromechanica en bij voorkeur kennis van enkele 3D-tekenprogramma’s.
Een eerste ervaring in de machinebouw wordt gezien als een plus!
Ben je in het bezit van een VCA-VOL certificaat dan is dat mooi meegenomen en anders kan je dit behalen via Whoohoo®

Over het bedrijf

Onze klant, actief in Oost-Vlaanderen is een familiebedrijf die een vlakke en collegiale structuur kent. Ze ontwerpen en bouwen machines op maat hun klanten. AANBOD Onze klant biedt jou een ongelofelijk gevarieerde, uitdagende en leuke functie in een toonaangevend bedrijf. Je komt terecht in een professionele omgeving en werkt samen met alleen maar enthousiaste collega’s. Er heerst een vlakke en collegiale structuur en er worden regelmatig activiteiten gepland om de groepssfeer kracht bij te zetten. De klant is vlot bereikbaar en je krijgt de mogelijkheid om met jouw expertise mee te werken aan de groei van het bedrijf. Naast een grondige interne opleiding ontvang je een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van extralegale voordelen en een aangepast pakket.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden