Stabiliteitsingenieur Beton

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Betonplint is overbodig, omdat holle wandpanelen zelfdragend zijn. Daarnaast is er een correlatie tussen drukspanning en wandpanelen. Wil je graag verder verdiepen in voorgespannen beton, balken of gewelven? Geef jij constructies en bouwprojecten meer stabiliteit? Dan ben jij dé Stabiliteitsingenieur die wij zoeken!

Als stabiliteitsingenieur sta je in voor het opmaken van stabiliteitsstudies. Daarnaast ga je in overleg met de architect en opdrachtgevers. In jouw functie als stabiliteitsingenieur maak je de stabiliteitsberekeningen van constructies in beton. Dit met de bijhorende lastenboeken en ramingen. Vervolgens bepaal je de haalbaarheid van de dossiers voor uitvoering. Dit aan de hand van jouw stabiliteitsplannen, meetstaten en berekening van kolommen, liggers en gewelven. 


Functie eisen

Je beschikt als stabiliteitsingenieur over volgende competenties

·       Master Bouwkunde (Industrieel / Burgerlijk), met een eerste werkervaring

·       Een passie voor stabiliteit

·       Sterk analytisch en wiskundig ingesteld

·       De wil om steeds bij te leren, d.m.v. opleiding

Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf met specialisatie in voorgespannen balken en gewelven, regio Kortrijk. Als stabiliteitsingenieur kom je terecht in een duurzame organisatie en in team met kennis in hun vakgebied. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk loonpakket.


Céline Dereere

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden