Maintenance Engineer

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Project Sourcing
  • vestiging Brussel

Over de functie

Als Maintenance engineer ben je verantwoordelijk voor het initieel opstellen, inplannen, implementeren en controleren van preventieve onderhoudstaken voor machines in de cabinefabriek. Je bent een actief deelnemer bij de aanschaf van nieuwe machines en borgt de ‘onderhoudbaarheid’ ervan. 

Naast het definiëren van het optimale pakket van slijt- en reservedelen analyseer je bronoorzaken van verstoringen van de machines en optimaliseer je technische beschikbaarheid. Op basis van analyse wordt het preventief onderhoud en reservedelenbestand continu verbeterd, in afstemming met de continu verbeter teams waarin je een belangrijke en klantgerichte speler bent. 

Je werkt samen met monteurs bij complexe en structurele technische storingen en borgt oplossingen. 

Je rapporteert aan de Maintenance Manager. 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde technische master opleiding, bij voorkeur industrieel ingenieur. Je beschikt over minimum 5 jaar ervaring als maintenance engineer in een productieomgeving bij voorkeur automotive, voeding of chemie. Je combineert een gedegen kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica en PLC met goede communicatieve vaardigheden. Verder sta je voor een zelfstandige, projectmatige, gedreven en creatieve aanpak en ben je een vlotte PC-gebruiker. 


Naast de nodige technische kennis zoeken we iemand met het nodige doorzettingsvermogen. Die beschikt over behoorlijk wat analytische tools om tot de grondoorzaak van een probleem te kunnen doordringen. 

Over het bedrijf

Whoohoo® is een internationaal Projectsourcing bureau voor technische professionals. Wij bieden tijdelijke en lange termijn oplossingen voor technische uitdagingen. Onze professionals zijn breed inzetbaar in de vakgebieden engineering, process, construct en life science. Professionals bij Whoohoo® hebben passie voor de technische sector. Ze nemen plezier in het werk én wat zij doen heel serieus. Onze expertise gecombineerd met deze Whoohoo® mentaliteit zorgt ervoor dat we altijd het snelst tot de beste oplossing komen.

Een aanbod dat je volledig Whoohoo® maakt!

Bij Whoohoo® nemen we plezier in werk erg serieus. Daarom bieden wij jou:


• een vaste job met vele uitdagingen;

• een nieuwe stap in jouw carrière die even plezierig als lonend is;

• werkgevercondities die je Whoohoo® laten gaan;

• een professionele werkomgeving die je zowel voldoening als uitdaging biedt;

• de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching, training en een unieke ervaring

• een team binnen een dynamisch bedrijf dat als duidelijk doel heeft de topspeler op de markt in België te worden!

Kim De Wit

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden