Tekla tekenaar

  • regio Gent
  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Naast het uitwerken van diverse tekenopdrachten in Tekla sta je ook in voor de opvolging van de uitvoeringsdossiers van zeer uiteenlopende staalconstructies.

Jouw job is zeker gevarieerd want verder zal je instaan voor de materiaalbestellingen en de opvolging op de werf waarbij je contacten coördineert tussen productieleider, werfleider en het tekenbureau.

Functie eisen

Bij voorkeur ben je reeds bekend met het tekenprogramma Tekla en beschik je over een technisch diploma.

Over het bedrijf

Onze klant situeert zich in Oost-Vlaanderen regio Meetjesland. Ze zijn een georganiseerde KMO met een collegiale, dynamische en open sfeer. Bij de start wordt er een grondige opleiding voorzien en doorheen jouw carrière zijn er tal van groeimogelijkheden. Ook jouw collega's zul je zeer goed leren kennen want er wordt geregeld een borrel, bbq,... georganiseerd.


What's in it for you? Een ongelofelijk uitdagende functie met veel variatie in een aangename werkomgeving met oog voor een persoonlijk takenpakket. Dit wordt aangevuld met een mooi loon en tal van extralegale voordelen (gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 13de maand, maaltijdcheques, ecocheques, 12 ADV dagen,...).

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden