Projectingenieur/leider

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Project Sourcing
  • vestiging Brussel

Over de functie

De functie maakt deel uit van een team projectingenieurs (TEC-PJ) dat tot doel heeft diverse technische projecten van Belgoprocess en NIRAS te realiseren. 

Je bent verantwoordelijk voor het leiden van de projecten en dit kan zowel voor de bouw van nieuwe installaties als voor de realisatie van aanpassingen aan bestaande installaties. Bij de uitvoering dient conform de interne en externe regelgeving gewerkt te worden met als doel de gehele organisatie optimaal te ondersteunen. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de medewerkers van Belgoprocess, NIRAS en externe industriële partners.

Je rapporteert aan de engineering manager.


ü  Leiden, organiseren, uitvoeren, evalueren en bijsturen van studies & projecten, zoals bouw van nieuwe (onderdelen van) installaties, realisatie van aanpassingen aan bestaande installaties alsook ontmanteling van installaties met als doel het project optimaal op te leveren aan de opdrachtgever.

ü  Plannen en rapporteren met betrekking tot het project met als doel een tijdige realisatie te bekomen en bovendien de stakeholders op de hoogte te houden van het projectverloop.

ü  Beheren en samenstellen van het volledige projectdossier met de bijhorende procedurele en administratieve opvolging met als doel de naleving van de geldende wetgeving, procedures en voorschriften te borgen.

ü  Coördineren van de werkzaamheden binnen het project met als doel het project op een kostenefficiënte wijze tot een goed einde te brengen.

ü  Samenstellen en aansturen van een projectteam van interne en/of externe medewerkers bij de uitvoering van hun taken met als doel het project voor de opdrachtgever efficiënt uit te voeren.
Functie eisen

  üMaster of science (in de toegepaste of exacte wetenschappen)

ü  Ervaring met investeringsprojecten.

ü  Kennis van nucleaire technieken.

ü  Een actiegericht en flexibel persoon die problemen en uitdagingen op een pragmatische manier aanpakt en die bekwaam is om samen te werken met multidisciplinaire teams.

ü  Vlot het Nederlands en het Frans beheersen en een goede gebruikerskennis van het Engels en een passieve kennis van het Duits bezitten.

ü  Je sterke theoretische achtergrond kunnen koppelen aan oplossing- en actiegerichtheid.

ü  Een  pragmatische aanpak en gedrevenheid om resultaten te bereiken en te verbeteren.

ü  Vermogen om medewerkers en teams enthousiast te maken om verantwoordelijkheid op te nemen en hun betrokkenheid te vergroten zodat de doelstellingen van de organisatie optimaal kunnen gerealiseerd worden.

ü  Het ondernemen van concrete en gerichte acties met het oog op het behalen of overstijgen van doelstellingen.

ü  Veiligheid hoog in het vaandel dragen en ideeën en voorstellen op een overtuigende manier kunnen overbrengen.


Over het bedrijf

Whoohoo® is een internationaal projectsourcing bureau voor professionals in de techniek. Wij bieden tijdelijke en lange termijn oplossingen voor technische uitdagingen.

Onze professionals zijn breed inzetbaar in de vakgebieden engineering, process, construction en life science. Professionals bij Whoohoo® hebben passie voor de technische sector. Ze hebben plezier in het werk wat zij doen en nemen dat heel serieus. Onze expertise gecombineerd met deze Whoohoo® mentaliteit zorgt ervoor dat we altijd het snelst tot de beste oplossing komen. 

Gwendoline De Groote

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden