Building Automation Architect

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als building automation architect dien je multi-disciplinair te denken op systeem-niveau. Je zal verantwoordelijk zijn voor de hardware in een domein dat zowel domotica als machinebouw bevat. Daarnaast ga je ook optreden als sparring partner met andere departement, zo bepaal je mee de visie op de hardware én de software applicaties.Je zal je bezig houden met het optimaliseren van de motorgestuurde producten domotica onderdelen. Dit houdt zowel in dat de kost gedrukt zal worden, als het continu uitvoeren van updates in de reeds bestaande systemen. Keuze van materiaal, gebruik van specifieke onderdelen, en de wijze van opmaak en samenstelling, je zal alles onder de loep nemen!

Als architect heb je toch je hands-on mentaliteit en kan je dus zelf ook stukken van een systeem implementeren. Anderzijds kan je de ontwikkelaars en leveranciers technisch aansturen en uitdagen bij de implementatie.

Als building automation architect kan je een Proof of Concept voor een product praktisch uitwerken, de kwaliteit van het design en implementatie zijn dan ook fundamenteel voor jou.

Ja gaat naast je collega’s binnen R&D steeds de verschillende afdelingen en stakeholders betrekken.De productmanagers, klanten, mechanica-ontwikkelaars en designers, waarbij je steeds de trekkende technische rol opneemt zullen een groot deel uitmaken van het gehele proces.

Functie eisen

Je bent vlot tweetalig in het Nederlands en het Engels, extra talen zijn steeds een pluspunt.

Je hebt een bachelor of masteropleiding en achtergrond in mechanica of machinebouw.

Je hebt kennis van laagspanning en elektrische systemen en een basiskennis van elektronica-oplossingen.

Je hebt praktische ervaring met Agile en iteratieve ontwikkeling in SCRUM.

Je kan goed omgaan met deadlines, kan je resources goed beheren en zorgt voor de professionele relaties met partners, leveranciers en subcontractoren in binnen- en buitenland.


Over het bedrijf

Onze klant is een grote speler als het aankomt op innovatieve oplossingen in de aluminiumindustrie. Ze werken op internationaal niveau en staan garant voor kwaliteit. Intern focussen ze erg hard op een goede begeleiding, eigen opleiding zijn meer norm dan uitzondering. Investeren in werknemers is voor hen key in een kwalitatieve, langdurige samenwerking!

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden