Teamleader Production

  • regio Limburg
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Heb je ervaring als Teamleader/Supervisor in een productie-omgeving? Ben je graag bezig met verbeteringen? Whoohoo! Voor onze klant, actief in de voedingssector, ben ik op zoek naar een Teamleader Production. Onze klant telt vandaag de dag 7000 werknemers in 68 landen. Als Flying Teamleader vang je de afwezigheden op van de 4 Teamleaders. Je kan zowel in vroege, late als nacht werken. Zelf stuur je geen eigen team aan ,maar tijdens de vervanging heb je de bevoegdheid om het team te leiden en te coachen. Op dat moment ben je verantwoordelijk voor het leiden en coachen van een productieteam en het realiseren van efficiënte en effectieve performance door continu met verbeteringen bezig te zijn, in lijn met onze objectieven en KPI’s. De rest van jouw tijd werk je als Flying Team leader aan verbeteringsprojecten (dagpost) en in nauwe samenwerking met de verschillende afdelingen (Process, CI, Quality, maintenance, SCM). Wat zijn je concrete taken: - Wanneer je in de dag werkt: Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen met de procesingenieur aan de opvolging. - Wanneer je een TeamLeader vervangt: Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je stelt ,wanneer nodig, de wekelijkse productieplanning en de personeelsplanning op. Je volgt, in overleg met de technische dienst, de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

Functie eisen

Je hebt een bachelordiploma in een technische richting.
Je hebt kennis van kennis van planningstools en/of ERP-systemen.
Je bent een teamplayer.
Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (6-14u, 14-22u, 22-6u) tijdens de week en meer uitzonderlijk 2 ploegen (6-18, 18-6) tijdens het weekend.

Aanbod:
Een intensieve opleiding en een boeiende functie in een dynamisch team. Dit aangevuld met een competitief loon en extralegale voordelen.

Over het bedrijf

Onze internationale klant (gelegen in de regio Limburg) is in 1919 opgericht. Vandaag de dag zijn ze actief in 68 landen. In 2015 bedroeg de omzet meer dan 1,5 miljard euro. Hun passie voor innovatie, en hun pioniersgeest en kernwaarden liggen aan de basis van hun wereldwijde ambitie.

Korneel Van Nueten

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden