Projectmanager Automatisatie

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Project Manager zal je de jobs van de toegewezen projectmedewerkers en/of externe firma’s aansturen en opvolgen.

Het is je doel de toegewezen projecten binnen de vooropgestelde criteria af te ronden, dit binnen het domein van de industriële automatisering.

Daarnaast zal je als Project Manager bezig zijn met het opstellen van offertes met bijbehorende kostcalculatie, commerciële ondersteuning bij de verdediging van de offertes, het uitvoeren van basic pre-engineering in verschillende departementen. Ook project organisatie, planning, coaching, kostopvolging, oplevering en na-verkoop zal voor een vlotte werking van jouw departement zorgen en een kwalitatieve aflevering van de projecten.

Functie eisen

Je hebt een master in industriële wetenschappen of een bachelor in elektromechanica of automatisatie.

Daarnaast kan je 10 jaar relevante ervaring voorleggen in het domein van industriële automatisatie. Daardoor heb je een zeer brede en goede kennis van PLC’s, HMI, Scada, MES, instrumentatie, elektrische installaties en procestechnieken.

Je spreekt vloeiend Nederlands en, Engels maar kan je liefst ook uitdrukken in het Frans en Duits. 

Over het bedrijf

Onze klant is een Belgische specialist in Industriële Automatisatie die terug te vinden zijn in sectoren zoals Pharmacie en Biotechnieken tot de voedingsindstrie en cosmetica. Ze staan voor jarenlange ervaring en kwaliteit over heel het traject heen.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden