3D design enigneer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als R&D 3D design engineer sta je in eerste instantie in voor het volledige ontwerp van de machine die jou wordt toegewezen.
Nadat dit ontwerp volledig op punt staat begeleid je de nodige tests en ondersteun je de productie van de machine.
Ook bij het opleveren van het project ben jij volledig betrokken, je gaat mee naar de klant en begeleidt deze met de opstart en het gebruik van deze machine.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma met een sterke interesse in machinebouw en hernieuwbare/groene energie.
Daarnaast ben je analytisch ingesteld en werk je vlot met één of meerdere 3D tekenprogramma's.
Omdat onze klant internationaal actief is ben je bereid om sporadisch voor de oplevering van je project één of twee weken naar het buitenland te reizen.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost-Vlaanderen en ontwikkelt machines die werken op basis van groene/hernieuwbare energie. Hun projecten bestaan hoofdzakelijk uit aanvragen voor een machine die kan werken op een plaats waar geen elektriciteit aanwezig is maar de functies van de machines zijn steeds anders! Binnen deze functie krijg je een grote dosis autonomie, ruimte voor initiatief en vrijheid toegewezen. Desalniettemin kom je terecht in een collegiaal en sociaal team en binnen een bedrijf waar er een losse sfeer heerst. Tegenover deze fantastische en uitdagende functie staat een aantrekkelijk loon met een mooi extralegale voordelenpakket en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden