assistent projectingenieur

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als assistent projectingenieur voer je een dubbele functie uit. Enerzijds zal je de projectingenieur ondersteunen met taken zoals het opmaken van productiedossiers, het overleggen met klanten omtrent specificaties, het verlenen van technisch advies aan de productieafdeling, het opvolgen van de productie en het plegen van overleg met verschillende afdelingen.

Anderzijds zal je ook mede verantwoordelijk zijn voor het 3D uittekenen en aanpassen van projecten in AutoCAD & Inventor.

Functie eisen

De assistent projectingenieur die wij zoeken heeft een stevige technische kennis en weet zaken georganiseerd aan te pakken. Hiervoor beschik je over een hoger technisch diploma of/en je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Projectmatig werken geniet jouw voorkeur en je bezit goede vaardigheden om in een hecht team te werken.

Over het bedrijf

Onze klant specialiseert zich in installaties en machines met een filtratie- en separatiefunctie voor verschillende industriële sectoren. Hierbij oefenen ze een marktleiderspositie uit waarbij ze internationaal werken. Hun grote sterkte hierbij is dat ze naast hun standaardgamma ook steeds projecten op vraag en maat van de klant uitwerken. Door de groei van hun bedrijf zoeken ze een assistent projectingenieur. Met zowel een vestiging in Oost-Vlaanderen als in West-Vlaanderen kunnen professionals uit beide regio's zich aanbieden. Bij de start van je functie ontvang je een grondige interne opleiding op maat van jouw ervaring. Daarnaast komt je terecht in een collegiale omgeving met weinig hiërarchie en trajecten op maat van jouw ambitie. Tegenover deze fantastische functie staat een marktconform loon in overeenstemming met je capaciteiten. Dit wordt aangevuld met tal van extralegale voordelen met 12adv-dagen en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden