Teamleider productie

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als teamleader productie ga jij je team motiveren, coachen en ondersteunen. Jij gaat je team inzetten voor allerlei activiteiten, hierbij volg je zelf ook hands-on deze activiteiten op.
Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de planningen en de volledige opvolging hiervan. Hierbij controleer je regelmatig op kwaliteit en productiviteit.

Je gaat steeds streven naar een hoog niveau van hygiëne, kwaliteit en veiligheid en werkt hiervoor nauw samen met andere afdelingen.

Functie eisen

Naast jouw brede technische kennis weet je ook hoe je een team kan motiveren, coachen en ondersteunen. Enkele jaren ervaring in een productieomgeving is een grote plus!
Omdat het bedrijf een groot belang hecht aan kwaliteit, veiligheid en hygiëne is dit ook voor jou zeer belangrijk en ben je bereid hieraan je steentje bij te dragen.
Naast uitstekende communicatie skills bevat je ook de nodige kennis van administratie zodat een werkplanning ordelijk kan worden opgemaakt.

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, ontwerpt, produceert en verkoopt machines. Naast een ongelofelijk leuke, gevarieerde en technisch uitdagende functie biedt onze klant jou een functie met ruimte voor initiatief, bijscholing en groei. Je komt terecht in een dynamisch en professioneel bedrijf met een vlakke structuur en een collegiale sfeer. Tegenover deze functie staat een aantrekkelijk loon met een voordelenpakket op maat van jouw ervaring. Je ontvangt een flexibele vakantieregeling, een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13e maand.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden