Service engineer lasersnijmachines

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

De service engineer die wij zoeken is verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de herstellingen van een divers gamma aan lasersnijmachines.
Na een inwerkperiode krijg je het vertrouwen en de verantwoordelijk om je eigen werkzaamheden te plannen volgens de noden van je klanten.
Omdat je werkzaam bent in een team van service engineer werk je bovendien hoofdzakelijk in jouw regio, je wordt enkele keren per jaar verwacht op het hoofdkantoor in West-Vlaanderen.

Functie eisen

De geschikte kandidaat die wij zoeken beschikt over een technisch diploma en kan zelfstandig werken. Je vindt het leuk om problemen te analyseren en je komt vlot tot en gepaste oplossing. Naast het Nederlands is kennis van Frans, Engels of Duits een pluspunt!

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in West-Vlaanderen en specialiseert zich in machinebouw van lasersnijmachines en plaatbewerkingsmachines. Hun voornaamste klanten zijn bedrijven actief in de metaalverwerking. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een collegiale en vrije sfeer heerst. Na een grondige inwerkperiode ben je vrij om jouw planning te bepalen en krijg je de vrijheid om deze in te vullen. Tegenover deze super leuke functie staat een uitdagend loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, 13e maand, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques en ecocheques).


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden