Projectleider energie

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

In deze functie ondersteun je het bedrijf als projectleider waarbij je ook deels technisch commerciële taken op jou neemt. Er wordt een traject op maat voorzien afhankelijk van jouw ervaring en ambities.

Concreet zal jij mede verantwoordelijk zijn voor het vormgeven en het uitbouwen van de afdeling energie en HVAC. Hiervoor zal je steeds verschillende technische mogelijkheden verzamelen, analyseren, verifiëren en coördineren.
Je superviseert, organiseert en coördineert projecten en geeft begeleiding bij de realisatie op de werf. Voor klanten, leveranciers en collega's ben jij het aanspreekpunt en zal je trachten knelpunten zo goed mogelijk op te lossen, dit zowel op afstand als ter plaatse.

Vanuit jouw functie ondersteun je zo goed als mogelijk de R&D-afdeling door verbetervoorstellen te formuleren en uit te werken omtrent energie-efficiëntie;

Naast het bovenstaande oefen je ook een commerciële rol uit. Hierbij werk je mee bij de uitbouw van de beste commerciële koers van het bedrijf. Je volgt bestaande leads op, bezoekt klanten, maakt offertes op en sluit verkopen succesvol af.
Je doet bezoeken en gaat na wat haalbaar is na het bespreken van de wens van de klant. Naast het onderhouden van het bestaande netwerk prospecteer je ook naar nieuwe klanten.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma en hebt een enorme interesse in energie, HVAC en/of elektriciteit.
Omdat je het aanspreekpunt bent voor klanten bezit je over uitstekende communicatieve vaardigheden en straal je professionaliteit uit.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost- en West-Vlaanderen. Afhankelijk van de regio waar je woonachtig bent krijg je een regio toegewezen om een klantenbestand uit te bouwen en op te volgen en eigen projecten te leiden. Binnen jouw functie krijg je een specialiteit toegewezen (energie, HVAC, elektriciteit). Indien gewenst kan je enkele specialiteiten combineren afhankelijk van jouw wens. Als je start wordt er een grondig opleidingstraject voorzien op maat van jouw ervaring en interesse. Het bedrijf staat open voor zowel schoolverlaters als ervaren professionals. Binnen het bedrijf hangt er een geweldige sfeer. Het kent een vlakke structuur en korte communicatielijnen. Geregeld worden er activiteiten gepland met het team. Deze dynamische omgeving daagt je uit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak en de werkgever zal steeds trachten in te spelen op jouw persoonlijke ambities. Deze mogelijkheden worden aangevuld met een aantrekkelijk loon, een extralegale voordelenpakket op maat en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden