Projectleider thermische projecten

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als projectleider krijg je de verantwoordelijkheid over de volledige coördinatie van thermische projecten. Hiervoor werk je nauw samen met de andere afdelingen en met de leveranciers. Concreet zal je hierbij alle offertes per machineonderdeel, tekeningen, prijsberekeningen en onderhandelingen controleren.

Het zal jouw taak zijn om alle voorbereidingen te integreren in werfopdrachten waarbij je verantwoordelijk bent voor de briefing naar je toegewezen werfleiders, hierbij leid jij de werfvergaderingen die tevens door jou worden georganiseerd. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt ben je frequent aanwezig op de werf en volg je de projecten inhoudelijk op.

In de loop van het project zal je zowel het meerwerk, de budgetten en timing nauw bewaken en ingrijpen waar nodig. Ondertussen sta je in voor nacalculaties en de opvolging van de oplevering.

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma met kennis van elektromechanica en thermische technieken. Daarnaast heb je reeds enkele jaren ervaring opgebouwd als projectingenieur waardoor je het team kan versterken met een groot analytisch denkvermogen en een efficiënte projectaanpak.
Jouw gedreven, open en betrouwbare persoonlijkheid wekken vertrouwen en werkten aanstekelijk naar andere medewerkers.

Over het bedrijf

Onze klant, een gerenommeerd bedrijf die zich specialiseert in industriële projecten nodigt jou graag uit ten gevolge van de groei in hun organisatie! Je komt niet enkel terecht in een hoogtechnologisch bedrijf, tevens heerst er ook een dynamische, collegiale en communicatieve sfeer met weinig hiërarchische lijnen. Niet enkel ontvang je regelmatig opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste technologieën, het is ook steeds mogelijk om zowel verticaal als horizontaal door te groeien! Tegenover deze functie (vast contract - onbepaalde duur) staat een uitdagend loon aangevuld met tal van voordelen op maat van jouw ervaring! (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en een 13de maand) met een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden