RnD manager

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als ervaren R&D-manager neem je de verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van verschillende projecten om de efficiëntie, kwaliteit en conformiteit van de producten te verbeteren.

In nauwe samenwerking met de divisie operations director zal je de externe industriële en wetenschappelijke wereld onderzoeken en speel je in op evoluties in markten en technologieën in functie van marktbehoeften. Het opbouwen van sterke relaties met interne en externe belanghebbenden is deel van jouw functie. Hiervoor zal je concurrerende materialen identificeren en beoordelen.

Verder zal je bijdragen aan vergaderingen om zo nieuwe technologieën, oplossingen, applicaties, markten, enz... op te zetten en ontwikkelen.

Ondertussen leid en ontwikkel je het R&D-team, inspireer je hen om optimaal te presteren en beheer je verschillende rapporten.

Functie eisen

Naast enkele jaren ervaring als R&D engineer/manager beschik je over een hoger technisch diploma.
Je bent analytisch sterk en hebt voldoende communicatieve, commerciële en leidinggevende capaciteiten om een managementrol aan te vatten.
Omdat je verantwoordelijk bent voor strategisch marktonderzoek en het leggen van externe contacten ben je bereid om te reizen. Hierbij kan je vlot in het Engels communiceren. Frans en/of Duits zijn pluspunten.

Over het bedrijf

Onze klant, internationaal actief en gevestigd te Oost- en West-Vlaanderen is marktleider in zijn niche. Met hun multi-inzetbaar en hoogtechnologisch product zijn ze hét aanspreekpunt voor zowel industrieel als particulier gebruik! Naast een innovatieve, dynamische en collegiale omgeving kom je terecht bij een bedrijf die rekening houdt met zowel jouw persoonlijke als met jouw professionele ambities. Er worden geregeld opleidingen op maat geboden en zowel verticaal als horizontaal doorgroeien is steeds mogelijk. Bij deze functie moet je hard werken maar kan je tevens een goede work-life balance behouden. Hierbij is een groot deel werken van thuis uit mogelijk, heb je glijdende uren en zijn jouw vakantiedagen flexibel op te nemen. Deze fantastische functie wordt aangevuld met een aantrekkelijk loon op maat van jouw ervaring en extralegale voordelen (wagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand).


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden