Project manager

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als project manager ben je volledig verantwoordelijk voor het managen van je project waarbij je alle aspecten van analyse tot oplevering bewaakt en rapporteert. Hierbij sta je in voor het bewaken van de scope, het budget en de timing. Verder zorg je er voor dat de communicatie intern en extern vlot verloopt. Jouw doel is het opleveren van het project op een kwalitatieve manier.

Functie eisen

PROFIEL:
De project manager die wij zoeken heeft een goede kennis van productieprocessen en beschikt over een relevante technische kennis. Daarnaast kan je zowel op technisch als op functioneel vlak mee praten met diverse contactpersonen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en je weet je perfect in te leven in de noden van je klanten. Je hebt kennis van project methodologie en beschikt over voldoende energie om een juiste sfeer tot uiting te brengen.

ACHTERGROND:
Je beschikt over een hoger technisch diploma en je kan enkele jaren ervaring voorleggen in een productie- of projectomgeving.
Je kunt communiceren in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels en Frans.

Over het bedrijf

Onze klant is een sterk groeiend multidisciplinair ingenieurs- en studiebureau met vestigingen verspreid over Oost- en West-Vlaanderen. Als werknemer krijg je veel vrijheid en beschik je over de mogelijkheid om grotendeels van thuis uit te werken. desalniettemin kom je terecht in collegiaal en dynamisch team die functioneert in een losse sfeer waar initiatief en wederzijdse communicatie wordt aangemoedigd. Tegenover deze uitdagende functie staat een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdscheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, 13e maand) met een flexibele vakantieregeling en aandacht voor ambitie.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden