Programmeur gebouwenautomatisatie

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als programmeur gebouwenautomatisatie sta jij in voor het configureren en programmeren van de automatisering in industriële gebouwen, openbare gebouwen en winkelketens. De programma's die jij zal gebruiken (na een grondige opleiding) hebben betrekking op: ventilatie, verlichting, verwarming, koeling en zonwering.

Verder zal je de software configureren en programmeren op basis van regeltechnische omschrijvingen en schema's. hiervoor maak je gebruik van softwarebibliotheken en waar nodig schrijf je een programma.

Omdat het product gemakkelijk moet te gebruiken zijn door de klant zorg je er steeds voor dat de software wordt vertaald op een grafische manier.

Om deze functie op en top gevarieerd te maken ben je tot slot verantwoordelijk voor het on-site testen en in dienst stellen van de producten.

Functie eisen

Ben jij nauwkeurig en stipt met een bijzondere affiniteit/interesse in gebouwenautomatisatie? Beschik jij bovendien over een hoger technisch diploma en kan je uitstekend met een computer werken?

Aarzel dan zeker niet en contacteer mij voor meer informatie!

Over het bedrijf

Onze klant, een gerenommeerd bedrijf gelegen te West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen, actief in de gebouwenautomatisatie is door uitbreiding op zoek naar een programmeur! Ondanks de omvang van het bedrijf heerst er een collegiale sfeer met veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, initiatief en verantwoordelijkheid. Afhankelijk van jouw woonplaats werk je mee aan projecten in jouw regio, hierdoor bouw je een goed en nauw samenwerkingscontact op met de collega's die ook woonachtig zijn in jouw regio. Omdat onze klant werkt met specifieke programma's wordt er steeds een interne opleiding op maat voorzien van jouw ervaring. Daarnaast ontvang een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voorwaarden (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en 13de maand).


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden