Maintenance engineer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als veelzijdige, technische & hands-on maintenance engineer sta jij in voor alles wat binnen de firma met techniek en onderhoud te maken heeft. Hierbij onderhoud je nauwe relaties met leveranciers, onderaannemers en installateurs.

Verder bouw jij samen mee aan de uitbouw en de strategische koers van het bedrijf en neem je beslissingen op het vlak van "techniek". Binnen het bedrijf werk je nauw samen met de operations manager en de kwaliteitsmanager. Samen met hen werk je aan een prioriteitenplan voor onderhoud, installatie en projecten ter bevordering van de kwaliteit, productiviteit, ergonomie, veiligheid, preventie & milieu. Wekelijks zorg je voor een overlegmoment met de technische werkplaatsen en maandelijks neem je deel aan het operationeel overleg.

Naast het bovenstaande heb je de leiding over de technische werkplaatsen, maak je de werkplanningen op en beheer je de voorraad. Je bent van a tot z betrokken bij projecten en volgt de goede werking op. Daarnaast analyseer je de offertes en koop je de nodige technische middelen aan.

Functie eisen

Door jouw grondige technische kennis ben je in staat om de technische werkplaatsen op een veilige, motiverende en verantwoordelijke manier te leiden.
Bij voorkeur ben je in het bezit van een BA4/BA5 en beschik je over een hoger technisch diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring met een A2 diploma.
Als je nog geen VCA-VOL attest behaald hebt, ontvang je deze intern.

Omwille van de technische complexiteit wordt er minimum een basiskennis PLC, elektriciteit, mechanica en pneumatica verwacht.

Over het bedrijf

Onze klant, een hoogtechnologische industriële omgeving, gevestigd in Oost-Vlaanderen is voor de groei van hun bedrijf op zoek naar een maintenance engineer. Je komt terecht in een bedrijf met een losse, communicatieve & collegiale sfeer waar ruimte voor opleiding, groei en ambitie wordt voorzien. Naast een toffe, uitdagende en gevarieerde functie ontvang je een aantrekkelijk loon en een pakket op maat van jouw ervaring (wagen, tankkaart, gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand) en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden