Junior projectingenieur

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als junior projectingenieur zal jij mede verantwoordelijk zijn voor de opvolging van verschillende kleine projecten van a tot z. Naargelang jouw opleiding en anciënniteit vordert zal je steeds meer zelfstandig verantwoordelijk worden voor steeds grotere projecten.

Wat houdt dit concreet in?
Nadat je een offerte ontvangt zal jij het project uittekenen in stuktekeningen en stel je montageplannen op. Vervolgens bespreek je deze met de productieafdeling.
Daarnaast ben jij degene die de nodige materialen zal bestellen en de nodige interne medewerkers zal voorzien en op de hoogte brengen.

Tijdens het project zorg je er voor dat het opstarten, opvolgen en afsluiten van de werven op een correcte manier verloopt. Hierbij ben je tijdens het project verantwoordelijk voor technische oplossingen en bewaak je de timing en de kosten van het project.

Functie eisen

Omdat dat dit een technisch veelzijdige functie is wordt er verwacht dat je over een hoger technisch diploma beschikt.
Je bent zelfstandig, gemotiveerd en enthousiast en je weet dit over te brengen op de andere medewerkers.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de productie van prototypemachines en robotica voor verschillende industriële sectoren. Aan de hand van grondige interne opleidingen en junior trajecten zorgen ze ervoor dat al hun medewerkers over de meest accurate technische kennis beschikken. Dit aangevuld met een collegiale, communicatieve en open werksfeer met tal van (doorgroei)mogelijkheden maakt deze functie een ideale startersbasis! Tegenover deze functie (vast contract - onbepaalde duur) staat een mooi loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en een 13de maand) met 12 ADV-dagen en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden