Service Manager

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Service and Maintenance Manager zal je het bestaande departement leiden, coachen maar ook uitbreiden!

Aan de hand van reviews ga je verscheidene procedures verbeteren en kan je het onderhoud plannen en coördineren. Dit houdt enerzijds het preventieve aspect in, maar ook zaken zoals foutenanalyse, trouble shooting en commissioning.

Je onderhoudt een warm klantencontact en zal als Service and Maintenance Manager verantwoordelijk zijn voor noden en zorgen van je klanten.

Je gaat mee zorgen voor een lange termijn visie, deze implementeren in de service en maintenance . Dit om de continue groei en uitdagende omgeving tegemoet te komen. Daarom ben je ook erg stressbestendig.

Je rapporteert rechtstreeks aan de COO en werkt nauw samen met sales. De andere departementen leer je ook beter kennen om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Over het bedrijf

Onze klant is een toonaangevende en internationale firma die technologieën en proces transformaties ontwikkelt voor milieumatige problemen in de industrie.

Functie eisen


Kennis van ATEX, Ex en Safety FMECA EIA

Reeds een tiental jaren ervaring in een gelijkaarde positie, liefst met ervaring in de Oil en Gas en kennis van verbrandingssystemen.

Je hebt een Master in de wetenschappen of een bachelor met de nodige jaren ervaring, daarnaast spreek je vlot Engels Frans en Nederlands, waarbij Duits een grote meerwaarde is.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden