Technisch commercieel ingenieur

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Technisch Commercieel Ingenieur sta je in voor de verkoop van onze producten en bied je technische advies aan onze klanten en aan je collega’s. Duurzame relaties opbouwen met bestaande klanten en prospecteren in je eigen regio is iets waar je echt je tanden in wilt zetten. Je zal de besteldossiers van leveranciers opvolgen, begeleidt de verkochte offertes en waakt over het budget met bijhorende doelstellingen.

Als Technisch Commercieel Inginieur stel je de lastenboeken op voor de bouw van meetinstallaties. Je onderhoudt commerciële contacten met tankwagenbouwers, depothouders, engineeringbureaus, etc.

Functie eisen

·      Je hebt een hogere Technisch-Commerciële opleiding genoten of gelijkwaardig door ervaring.

·      Je hebt een eerste succesvolle ervaring in een commerciële functie in de petrochemische industrie.

·      Je bent creatief en ambitieus persoon die ook oplossingsgericht, doortastend, resultaatgericht en flexibel.

·      Je kan zowel in team als zelfstandig werken en hebt geen 9-to-5 mentaliteit.

·      Je bent een commerciële ondernemer die klanten kan overtuigen van de meerwaarde van u en DCM EMBA en bent bereid tot reizen in Benelux en Duitsland.

·      Je hebt een rijbewijs B en bent bij voorkeur woonachtig tussen Antwerpen en Rotterdam.

·      Als Technisch Commercieel Ingenieur heb je een uitstekende kennis van het Nederlands, Engels, Frans. Kennis van de Duitse taal is een troef.

Over het bedrijf

Onze klant levert producten en systemen voor niveau- en debietmeting bij opslag en verlading van vloeistoffen, hun systemen worden toegepast bij verscheidene grote klanten in de chemie en petrochemie. Ze hebben een sterke focus op kwaliteit en veiligheid!

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden