Business Development Manager Systems & Service

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Brussel

Over de functie

Als BDM bent je verantwoordelijk voor een sterk portfolio aan innovatieve systemen & services. Je stimuleert de salesactiviteiten van uw portfolio en bent verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus: marktanalyse & -ontwikkeling, marktintroductie van nieuwe systemen & services binnen de directe en indirecte verkoopkanalen. Daarnaast organiseer je de locale technische ondersteuning. Bovendien fungeer je als link tussen ons hoofdkantoor en de lokale markt.

Je werkt mee aan het behalen van de vooropgezette verkoopcijfers en maakt prospecten tot tevreden klanten. Je besteed voldoende tijd aan eigen prospectie en validatie van nieuwe ideeën in de BeLux markt.

Over het bedrijf

Onze klant is een toonaangevende wereldspeler in de industriële automatisering, met wereldwijd 8.300 medewerkers en een omzet van meer dan 1,4 Miljard euro. De klant, gevestigd in Asse, realiseert met 52 medewerkers een omzet van 25 miljoen euro.


We creëren innovatieve sensoren en sensoroplossingen voor industriële applicaties. We zijn erkend expert in industriële, logistieke en proces automatisering.

Functie eisen

Je bent een commercieel ingestelde marketeer met de benodigde technische affiniteit en hebt een technische opleiding. Je bent een dynamisch & zelfstandig ingesteld persoon. Ervaring in een B2B-omgeving, bij voorkeur in automatisatie is een pluspunt. Tegelijk bent u een teamplayer en stressbestendig. Je bent drietalig Nederlands / Frans / Engels.

Maxime Vantournhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden