Engineering Manager Oost Vlaanderen

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Voor onze klant, een grote internationale speler op de markt voor een technisch en multi-inzetbaar product neem jij een coachende en leidinggevende taak op.
Met jouw strategisch en analytisch denkvermogen ga je samen met het management aan de slag om het bedrijf te leiden.

Daarnaast leid jij de engineeringafdeling waarbij je verantwoordelijk bent voor het coachen van mensen en het plannen van activiteiten en het coördineren van de activiteiten.

Verder zal jij het bedrijf mede vorm geven door te netwerken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op de markt en voorstellen te doen om de ontwikkeling en verbetering van het product te stimuleren.

Bij de aankoop van nieuwe machines en machine-onderdelen sta jij in voor de assemblage ervan, waarbij je de nodige stukken bestelt en deze leveringen opvolgt.

Functie eisen

Je bent een geboren leider en hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring binnen een leidinggevende rol in een productieomgeving.
Met jouw sterke technische affiniteit en uitmuntende communicatievaardigheden breng je elk contact met je klant, collega en leverancier tot een goed einde.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost-Vlaanderen en internationaal marktleider voor een multi-inzetbaar product.

What's in it for you? Een functie waarbij je deel uitmaakt van het management aangevuld met een loonpakket afgestemd op jouw verwachtingen (mooi loon met een aangepast voordelenpakket en een wagen) en een flexibele vakantieregeling.
Je komt terecht in een uitdagende, collegiale en dynamische werkomgeving waar oog is voor kwaliteiten en waar inzet beloond wordt.
Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling zal voortdurend worden gestimuleerd door het erkennen van jouw ambities.

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden