Projectingenieur koeltorens

  • regio West-Vlaanderen
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Samen met jouw team zal je instaan voor de uitbouw van de afdeling koeltorens.
Hierbij ben je verantwoordelijk voor de technische en commerciële opvolging van de projecten van prospectie tot oplevering.
Je staat in nauw contact met klanten en geeft technisch advies waar nodig en begeleidt bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing.

Daarnaast heb je de algehele leiding bij projecten, werk je ze uit en stel je de offertes op.

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma of je bent gelijkwaardig door ervaring.
Naast een commerciële feeling heb je een stevig technisch inzicht.

Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in lucht- water- en bodemtechnologie. Ze produceren en leveren hoogtechnologische installaties op maat van hun klanten wereldwijd.
Voor deze functie is reizen geen must, trips naar het buitenland zijn onderling af te stemmen met de andere projectingenieurs.
Vestigingen zijn gelegen in West-Vlaanderen (regio Kortrijk) en Oost-Vlaanderen (regio Gent).

Je zal terechtkomen in een bedrijf met korte communicatielijnen, een collegiale sfeer en oog voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Zowel horizontaal als verticaal doorgroeien is steeds mogelijk, daarnaast worden er geregeld opleidingen voorzien zodat professionals up-to-date blijven met de meest courante technologieën.

Tegenover deze fantastische functie staat een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en een 13de maand) met een flexibele vakantieregeling en 12 adv-dagen.

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden