Assistent projectleider beveiligingsoplossingen

  • regio West-Vlaanderen
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Ben jij de assistent projectleider die verantwoordelijk is voor zowel mechanische als elektrische beveiligingsoplossingen?

Je maakt deel uit van de onderhoudsafdeling en staat dan ook onder andere in voor het onderhoud, herstellingen en veranderingen bij onze verschillende klanten. Daarbij ga je de werken voorbereiden, opvolgen en naverzorgen. Het machinepark bij de klant wijzigt ook van tijd tot tijd en daarbij ga jij een belangrijke rol spelen. Als het machinepark wordt uitgebroken, neem jij de volledige coördinatie van dit project op jou! Dit kan zowel in binnen- als buitenland gebeuren. Een financieel luik komt ook bij jouw functie kijken, namelijk opmaak van investeringsdossiers en budgetopmaak en -beheer.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma en je kan bij voorkeur enkele jaren ervaring voorleggen binnen het projectmanagement.
Daarnaast beschik je over kennis van mechanica, elektriciteit en stroom.
Omdat onze klant internationaal actief is ben je bereid om af en toe naar het buitenland te gaan voor korte verplaatsingen.

Over het bedrijf

Onze klant is marktleider in zijn niche. Naast een ongelofelijk leuke, gevarieerde en technische uitdagende functie biedt onze klant jou een functie met doorgroeimogelijkheden en erkenning van je ambities. Je komt terecht in een dynamisch en professioneel bedrijf met een vlakke structuur en een collegiale sfeer. Tegenover deze fantastische functie staat een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voordelen op maat van je ervaring en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden