Junior Projectleider Mechanica

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als Junior Projectleider kom je in aanraking met de verschillende disciplines binnen de mechanische afdeling en verricht je werkzaamheden binnen verschillende functionele activiteiten. Je bent geregeld op de baan en je werkplek varieert van project tot project.
Je zal dan ook verschillende technische werkzaamheden verrichten binnen de speciliasmes op jouw afdeling, waaronder branden, slijpen, lassen, corrigeren en allerhande manipulaties;
Op onze mechanische werkplaats zijn we onder andere acties in draaien, frezen en kotteren. Om uiteindelijk door te kunnen groeien naar de functie projectleider is het belangrijk dat je ervaring op doet met deze werkzaamheden;
Over de verschillende specialismes heen verricht je werkzaamheden op de vakgebieden werkvoorbereiding, planning, offerte en estimating.

Functie eisen

Je behaalde een Bachelor in Elektromechanica, Onderhoud is een mooi pluspunt.
Je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt een goede kennis van Frans en Engels.
Je hebt een professionele ingesteldheid en kan je door je flexibiliteit en stressbestendigheid aanpassen aan verschillende omgevingen.
Je kan vlot met mensen omgaan en je contacten onderhouden, je kan leiding geven en werkt dan ook resultaatgericht met veel verantwoordelijkheidsgevoel.
Je bent dynamisch en slaagt gene uitdaging af.
Je bent veiligheidsbewust en draagt dit ook uit naar je medewerkers toe.

Over het bedrijf

Steeds kijken wij naar jouw ambities en mogelijkheden. Dit is maatwerk waarop jijzelf een grote invloed uitoefent.

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden